Monthly Archives: kolovoz 2013

IZMEĐU JADRANA I DUNAVA

Izložba je otvorena od 3.9. 2013. od 12 sati u prostoru Hotela Slavonija, Duga ulica 1. Svečano zatvaranje izložbe zajedno s popratnim domjenkom upriličiti će se u nedjelju  15.9. u 13 i 30 sati. U svečanom zatvaranju izložbe  sudjelovati će: Christian Glass – ravnatelj Središnjeg muzeja podunavskih Švaba u Ulmu Leni Perenčević – autorica izložbe mr.sci. Zlatko Virc, te Anita… (more…)

ANTIČKE FILMSKE VEČERI

Antičke filmske večeri jedinstveni su projekt koji svoje prvo predstavljanje ima upravo u Vinkovcima. Ovaj projekt iznad svega poštuje, potiče i revalorizira iznimno bogatu arheološku povijest Vinkovaca. Projekt Antičke filmske večeri u Vinkovcima organiziraju Udruga KINOFON iz Zagreba, Udruga ljubitelja filma RARE i Gradski muzej Vinkovci. Program se odvija pod pokroviteljstvom Vukovarsko-srijemske županije i Turističke zajednice Grada Vinkovci, te Turističke… (more…)

JAVNI POZIV GALERIJE LIKOVNIH UMJETNOSTI

    Galerija likovnih umjetnosti „ Slavko Kopač raspisuje javni poziv za izlaganje u 2014. godini. Javni poziv je otvoren za samostalne izložbe, skupne izložbe i koncepcije kustosa za umjetnine ostvarene u klasičnim medijima slikarstva, kiparstva i grafike kao i za ostvarenja u područjima  konceptualne umjetnosti u okviru prostornih i tehničkih mogućnosti Galerije. Prijave ćemo primati do 01. 12. 2013.… (more…)

ANTIČKE FILMSKE VEČERI

PREDSTAVLJEN PROGRAM ANTIČKIH FILMSKIH VEČERI Na press-konferenciji održanoj u Lapidariju Gradskog muzeja Vinkovci predstavljen je program ovogodišnjih Antičkih filmskih večeri u Vinkovcima Na press konferenciji održanoj u ponedjeljak, 12.kolovoza u Lapidariju Gradskog muzeja program su predstavili Hrvoje Vulić, kustos Gradskog muzeja Vinkovci, Daniel Rafaelić, predsjednik udruge Kinofon iz Zagreba i Toni Šarić, predsjednik Udruge ljubitelja filma RARE Vinkovci. Za vizualni identitet… (more…)

LIKOVNA MAPA GRADA VINKOVACA